logo


         Slanje osobnih podataka
         Na Cmooku možete ostaviti osobne podatke, prilokom registracije. Ti osobni podaci mogu obuhvaćati vaše ime, adresu e-pošte, fizičku adresu, itd. Možete pružiti i demografske podatke, primjerice, vašu dob, obrazovanje, i sl. S obzirom da podatke unosite ručno, u svakom ćete slučaju znati što šaljete.


         Automatsko prikupljanje podataka
         Cmook prikupljaja podatke, koji vas ne mogu osobno identificirati, o vašem načinu korištenja web-mjesta putem kolačića, internetskih oznaka ili web-orijentira te prate navigacijske podatke. Prikupljamo i podatke kao što je URL web-mjesta koje ste prethodno posjetili, stranice koje posjetite u sklopu našeg web-mjesta i detalje o eventualnim transakcijama (preuzimanjima, zahtjevima i sl.). Svoj preglednik možete postaviti tako da vas obavijesti o slanju kolačića ili da odbije ili briše kolačiće, no neke značajke web-mjesta možda neće raditi.


         Društvene mreže
         Cmook sadrži usluge za prijavu na društvene mreže, Facebookov dugme "sviđa mi se" i mini aplikacije, uključujući gumb Share (Dijeli) (zajednički nazvanim "Značajke"). Te značajke mogu prikupiti vašu IP adresu, informacije o stranici koju posjetite na našem web-mjestu te mogu postaviti kolačić kako bi značajka funkcionirala ispravno. Te značajke hostira neovisna strana ili su izravno hostirane na našem web-mjestu te omogućuju da objavite informacije o svojim aktivnostima na ovom web-mjestu na svojoj stranici profila kako biste ih podijelili s drugima u svojoj mreži. Vašim interakcije s tim značajkama upravljaju pravila o zaštiti privatnosti tvrtke koja ih pruža.


         Osobni podaci
         Cmook koristi osobne podatke samo za potrebu zbog koje ste ih naveli (npr. za tehničku podršku kada ste naveli podatke za tu svrhu). Cmook također koristi te podatke da bi komunicirao s vama putem interneta ili e-pošte Ako osobne podatke pošaljete neovisnim web-mjestima koja su povezana s našim web-mjestom, na vaše se podatke primjenjuje njihova izjava o zaštiti privatnosti. Cmook vam preporučuje da pažljivo pročitate izjavu o zaštiti privatnosti svakog web-mjesta koje posjetite.


            
            

Početak     |     Savjeti za sigurno upoznavanje     |     Uvjeti korištenja     |     Vaša privatnost     |     O nama